Friday, January 14, 2011

Selamat Datang ke DkDiana Fashion House

Real Fashion For Real People

 Finally we did it ~

Assalamualaikum & salam sejahtera semua. Hai! inilah debut pertama kami dalam memperkenalkan koleksi-koleksi dkdiana dalam dunia perniagaan hijab online. Pastinya, kami di dkdiana kena ucapkan terima kasih pada kalian semua sebab sudi klik pada halaman blog online shop kami yang tidak seberapa ini. almaklumlah, baru nak bertatih. Thanks semua :)

Kami di dkdiana pasti, ada dia antara kalian yang sudahpun biasa dengan halaman blog seperti ini yang menawarkan pelbagai jenis rekacorak dan fesyen hijab terkini di pasaran, namun apa yang membezakan kami dengan yang lain, konsep hijab atau shawl yang kami tawarkan lebih bersifat ceria, cheeky lagi berwarna warni disamping golongan sasar kami adalah remaja & dewasa urban.

Jika anda gemarkan konsep seperti yang kami nyatakan diatas, maka dkdiana pasti sesuai dengan penampilan & gaya keterampilan kalian semua. its designed for real people ladies :)

Nantikan post terkini dari kami tidak lama lagi ya, sehingga itu ... jangan lupa promotekan kami pada geng korang ya. Make it talk of the town. Sabar menanti untuk post akan datang okey? See Ya :)

xoxo
DkDiana


2 comments:

  1. Tahniah... Anda semua memang haibatt...!!! Dianah kirim salam.... "Dia habaq, terima kasih banyak-banyak...!!" ~Wahyudi

    ReplyDelete
  2. hihi, ya ka wahyudin? alahai, pujian melambung ni buat kami di DkDiana ni buat kami blushing la Wahyudeen..

    terima kasih banyak2 atas sokongan saudara. Nantikan update kami dari masa ke semasa ya?

    Wahyudeen pun jangan lupa, meh la beli sehelai dua nanti ya? untuk bonda, maksu, mak teh, mak long.. juga pada si ehem-ehem ya :)

    ReplyDelete